Gelen çağrılara cevap vermeyen eşini katletti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gelen çağrılara cevap vermeyen eşini katletti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırşehir'de 24 yıllık eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren adam, eşinin telefona gelen çağrılara bakmamasından şüphelendiğini ve cinayeti bir anlık öfkeyle işlediğini söyledi.

Kırşehir'de temizlik görevlisi olarak çalışan Z.K. mahkemede verdiği savunmada, eşi İ.K'nın Kırşehir'de çocuklarıyla kaldığını söyledi.

GELEN ARAMALARI AÇMADI DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Olay günü eşini telefonla arayarak ilçeye çağırdığını belirten sanık Z.K. çay içtikleri sırada eşinin telefonunu kadın ismiyle kayıtlı bir kişinin birkaç defa aradığını, eşinin ısrarla açmadığını görünce de şüpheye kapıldığını söyledi.

Eşinin sürekli gelen aramaları reddettiğini aktaran Z.K., şüphe üzerine tartışmaya başladıklarını ve mutfaktan bıçağı alarak odaya gittiği sırada sinirlerine hakim olamadığını anlattı.
Mahkeme heyeti; 'eşi canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmek' suçundan yargılanan sanığın mevcut halinin devamına karar vererek duruşmayı 14 Aralık tarihine erteledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...