Ataşehir'de öğrenci yurdunda yangın paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ataşehir'de öğrenci yurdunda yangın paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ataşehir'de 300 öğrencinin kaldığı özel yurtta yangın çıktı. Paniğe neden olan ve kısa sürede söndürülen yangında ölen veya yaralanan olmazken, yurtta maddi hasar oluştu.

İstanbul Ataşehir'de bulunan 5 katlı özel bir öğrenci yurdunda saat 02.30 sıralarında çıkan yangın paniğe sebep oldu. İddiaya göre, yurdun 5’inci katındaki bir odadan alevlerin yükselmesi ile birlikte öğrenciler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

ÖLEN VEYA YARALANAN OLMADI

Yurtta kalan ve yangın nedeniyle panikleyen öğrenciler kendilerini sokağa atarken, ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangın sonrası yurtta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili çalışma başlattı.

Ataşehir'de öğrenci yurdunda yangın paniği

"BAZI ARKADAŞLARIMIZ BAYGINLIK GEÇİRDİ"

Yurtta kalan öğrencilerden Mehmet Nuri Aydın, ”Ders çalışıyordum. Odaya çıktım bir koku geldi. İlk başta pek önemsemedim. Sonra bir gürültü koptu. Yangın merdivenlerinden yanmaya başlamış zaten. 'Yangın var' diye bağırdılar. Uyuyan arkadaşlarımız vardı. Onları uyandırdık. Bazı arkadaşlarımız baygınlık falan geçirdi. Yüzüne su falan attık. Çok korktuk. Verilmiş sadakamız varmış büyümeden önlediler“ diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...