Kadıköy'de taksilere yönelik denetimler gerçekleşti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kadıköy'de taksilere yönelik denetimler gerçekleşti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kadıköy Rıhtım’da kısa mesafe yolcu almayan, turist seçen ve taksimetre açmayan taksicilere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde polis ekipleri İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve içerisinde taksi sürücülerinin uyması gereken 12 kuralın yer aldığı broşürleri dağıttı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri tarafından Kadıköy Rıhtım Caddesi’nde taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Ticari taksicilerin kısa mesafe yolcu almama, turist seçmesi ve taksimetre açmaması üzerine gerçekleştirilen denetimlerde sürücülerin evrakları incelendi.

TAKSİ SÜRÜCÜLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR DAĞITILDI

Ekipler öte yandan İçişleri Bakanlığınca hazırlanan taksi sürücülerin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu broşür dağıtıldı. Polis denetiminde konuşan taksi şoförü Kurtuluş Can, “Polis denetimi iyidir. Çünkü aramızda bazı arkadaşlar var yasak çalışan onun için iyidir.” dedi.

Kadıköy'de taksilere yönelik denetimler gerçekleşti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...