Ankara'da 19 yıldır dinmeyen acı: Kundaktaki kızının kızı oldu

Ankara'da 19 yıldır dinmeyen acı: Kundaktaki kızının kızı oldu

YAŞAM Haberleri

Ankara’da evden işe gidiyorum diyerek ayrılan Satılmış Yılmaz’dan 19 yıldır haber alınamıyor. Kızı henüz 20 günlükken kaybolan baba Yılmaz için umut dolu bekleyiş sürüyor. Kundakta olan kızı Tuğçe ise şimdi evli ve bir bebek sahibi.

Ankara’nın Haymana ilçesine bağlı Çalış Mahallesinde ikamet eden Satış Yılmaz 19 yıl önce evden işe çıkıyorum diyerek ayrıldı. İşe çıkıyorum diyerek evden ayrılan adam bir daha eve geri dönmedi. 19 yıldır kayıp olan adamın evden son çıkışında henüz 20 günlük Tuğçe isminde bir kız çocuğu vardı.

19 YILDIR DİNMEYEN ACI

Babası kaybolduğundan henüz 20 günlük olan Tuğçe şimdi evlendi ve bebek bekliyor. Satılmış Yılmaz’ın annesi Mehriban Uslu ise oğlunun yolunu 19 yıldır gözlüyor. Mehriban Uslu, 19 yıldır aynı acı ve gözyaşı ile evladını aramaya devam ediyor ve oğluna kavuşabilme umudu ile her kapıyı çalmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...