Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esenyurt’ta taksici-müşteri birbirine girdi: Öldürsen de götürmüyorum

Düzenleyen:
Esenyurt’ta taksici-müşteri birbirine girdi: Öldürsen de götürmüyorum

YAŞAM Haberleri

Esenyurt'ta trafik yoğunluğu sebbeiyle yolcu almayan taksici, aracına binmek isteyen müşteri ile kavga etti. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine çileden çıkan taksi şoförü müşteriye, "Öldürsen de götürmüyorum" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'un en ciddi problemleri arasında yer alan taksi sorunu, yine bir müşteri ve atksiciyi karşı karşıya getirdi. Müşterisinin gitmek istediği güzergahtaki yoğun trafik yüzünden söz konusu yola girmek istemeyen taksici ve müşterisinina rasında kriz çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taks, şoförü,  "Öldürsen de çalışmıyorum” deyip yolcuyu istediği yere götürmedi.

"ÖLDÜRSEN DE ÇALIŞMIYORUM"
Olay, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde Esenyurt’ta yaşandı. İddiaya göre, 2 kişi taksiye binerek eve gitmek istedi. Taksi şoförü yoğun trafik nedeniyle aracına binen yolcuyu o güzergaha götürmek istemedi. Bunun üzerine ön koltuğa oturan yolcu ile taksi sürücü arasında tartışma başladı. Müşteri seçmekle suçlayıp “çakallık yapıyor” diyen yolcunun tepkisi üzerine taksici ise, “Öldürsen de çalışmıyorum” dedi. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından araçtan inen yolcu, tepkisi gösterdi. Yaşananlar ise şoförle tartışan yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...