Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski kulüp başkanı koronaya yenildi

Düzenleyen:
Eski kulüp başkanı koronaya yenildi

YAŞAM Haberleri

Sakaryaspor'un eski başkanı Halit Evin, Covid-19'la olan mücadelesini kaybetti.

Bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören Halit Evin hayatını kaybetti. Evin, 2010-2011 sezonunda Sakaryaspor Kulüp Başkanlığı görevini yürütmüştü. 66 yaşındaki Evin'in bir süredir entübe edildiği öğrenildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Yaklaşık iki haftadır koronavirüs sebebiyle İstanbul'da özel bir hastanede tedavi alına alınan Evin, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alınarak entübe edildi. Evin, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Halit Evin’in cenazesi ile ilgili ayrıntılar ise hastanedeki işlemleri sonrasında netlik kazanacağı öğrenildi.

SAKARYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Öte yandan, eski başkanlarını kaybetme üzüntüsü yaşayan yeşil-siyahlı takım sosyal medya üzerinden, “Kulübümüzün eski başkanlarından Halit Evin’in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş durumdayız. Merhuma rahmet, geride kalanlarına sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağolsun” paylaşımında bulundu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...