Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenomen bakkal katil oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenomen bakkal katil oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de karısını ve gizli ilişkisi olduğunu düşündüğü kişiyi av tüfeğiyle vurarak katil olan bakkalın yaptırdığı maketlerle fenomen olduğu ortaya çıktı.

Alaçatı'da yaşayan 48 yaşındaki Cafer S., iş dönüşü eve geldiğinde bahçede eşi Gülümser S. (42) ile gizli ilişkisi olduğunu düşündüğü Burak I.'nın (41) seslerini duydu.

Bunun üzerine Cafer Sönmez. ile eşi ve yanındaki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cafer S., evdeki av tüfeğiyle karısına ve Burak I.'ya ateş açtı. Gülümser S. ve Burak I., kanlar içerisinde yere yığılırken, çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ, KADININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Cafer S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk muayenesi yapılan iki kişi, ambulansla hasatneye kaldırılırken Burak I., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Gülümser S. ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

FENOMEN OLMUŞTU

Öte yandan, Cafer S.in geçtiğimiz yıllarda Alaçatı'da en çok sorulan adreslerin yönlerini gösteren iki maketini yaptırdığı ve bu olayla fenomen haline geldiği öğrenildi.

Fenomen bakkal katil oldu!Kendisi ile birebir aynı ölçülere sahip maketlerini yolun iki yönünü gösterecek şekilde yerleştiren Cafer S., 'Fenomen Bakkal' olarak tanınmıştı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Cafer S.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...