Faciaya ramak kala! Kız Kulesi açıklarında korku dolu anlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Faciaya ramak kala! Kız Kulesi açıklarında korku dolu anlar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar Kız Kulesi civarında yoğun sis nedeniyle yolcu teknesi ile vapur çarpışmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar cep telefonu kamerası ile anbean görüntülendi.

İstanbul'da dünden bu yana etkili olan yoğun sis nedeniyle hava yolu ve deniz yolu ile ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş ve kalkışlar birkaç saatliğine durdurulurken, bazı İDO ve BUDO seferleri de iptal edilmişti. Sis yoğunluğunun azalması ile birlikte seferler yavaş yavaş normale dönmüştü.

Dün akşam ise yoğun sisin etkili olduğu Üsküdar açıkları Kız Kulesi civarında birbirine oldukça yaklaşan Kadıköy-Ortaköy seferini yapan yolcu teknesi ile bir yolcu vapuru korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yolcu teknesine doğru siren çalarak gelen vapurun kaptanı son anda dümen kırarak olası kazayı engelledi.

Faciaya ramak kala! Kız Kulesi açıklarında korku dolu anlar

TEKNEDE 115 YOLCU BULUNUYORDU

Vapur, yaklaşık 15 yolcu bulunan teknenin yakınından geçti. Teknedeki yolcular o sırada korku dolu anlar yaşadı. O anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...