Budadığı ağaç, ölümüne sebep oldu

Düzenleyen:
Budadığı ağaç, ölümüne sebep oldu

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da bahçesindeki ağacı budamak isteyen yaşlı adam, ağaçtaki dalların koparak üstüne düşmesi sonucu ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybetti.

Sakarya'da gündelik işlerini yapmak üzere bahçesine çıkan yaşlı adam bir daha evine geri dönemedi. Bahçedeki ağacı budamak üzere ise koyulan talihsiz adam, kalın bir dalın koparak üzerine düşmesi üzerine ağır yaralandı. Hataneye kaldırılan vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olay, Kocaali ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cemil Güvercin, bahçesinde temizlik amaçlı ağaç budama yaptığı esnada kestiği dallar üzerine devrildi. Dallar arasında kalan Güvercin ağır yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıyı bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye sevk edilen Güvercin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...