Yaşlı adam kendisine çarpan motosiklet sürücüsüne sarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaşlı adam kendisine çarpan motosiklet sürücüsüne sarıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da bir dönercide kuryelik yapan genç aniden yola çıkan yaşlı adama motosikletiyle çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yere düşen ikili birbirlerine sarılarak ayağa kalktı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda dönerci dükkanında motosikletle kuryelik yapan Fırat İlker siparişi teslim ederken yola çıkan yaşlı adam ile çarpıştı. Çaprmanın etkisiyle motosikletli Fırat İlker ve yaşlı adam devrildi. Kazanın şokunu bir süre sonra atlatan ikili yerden kalkarak birbirine sarıldı. Bu görüntüler kameralara yansırken samimiyet izleyenlerin içini ısıttı. Yaşlı adam ve motosiklet sürücüsü olayda yara almadı.

“GÜLEREK BANA SARILDI”

Olayın ardından konuşan motosiklet sürücüsü, "Siparişe gittiğim esnada, yola yaşlı bir amca fırladı. Bu sırada karşıdan gelen bir otomobil amcaya çarpmamak için sola kırdı. Ben de araca çarpmamak için diğer tarafa döndüm ancak amca ile çarpıştık. İkimiz de yere düştük. Sonra yerden kalkar kalkmaz birbirimize sarıldık. Bu tür durumlarda kavga edip, tatsızlık çıkarmaya gerek yok. Neyse ki kimse yara almadı. Amca yerden kalkınca gülerek bana sarıldı. İnsanların bu tür olaylarda sakin olması gerek. Kimse kaza yapmak, kazaya uğramak istemez" şeklinde konuştu.

Yaşlı adam kendisine çarpan motosiklet sürücüsüne sarıldı

                                          

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...