Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta yayalara yol vermeyen sürücülere ceza yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta yayalara yol vermeyen sürücülere ceza yağdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta trafikte yayalara öncelik verilmesiyle ilgili denetimlerde yayalara yol vermeyen, seyir halinde cep telefonu kullanan, kaldırımda motosiklet kullanan 8 kişiye ceza verildi. Ceza kesilen bir motosiklet sürücüsü, “Duran yayaya ‘Buyurun geçin’ diyemem ki” diyerek kendini savundu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü sivil trafik ekipleri tarafından yaya geçitlerinde yayalara öncelik verilmesiyle ilgili denetimler sürüyor. Beşiktaş Yıldızposta Caddesiüzerinde bulunan yaya geçidinde bekleyen polisler, yayalara yol vermeyen sürücüleri bekleyerek 300 metre ileride denetim noktasındaki polis ekiplerine bildirdi. Denetim noktasındaki ekiplerde bu araçları durdurarak sürücülere 652 TL ceza kesti. Denetimde yayalara yol vermeyen 3, seyir halinde cep telefonu kullanan 4 kaldırımda motosiklet kullanan 1 kişiye ceza kesildi. 

"DURAN YAYAYA BUYRUN GEÇİN DİYEMEM"

Yayalara yol vermediği tespit edilen bir motosiklet sürücüsü, “Yaya zaten kenarda duruyordu. Yayanın bu tarafa geçip geçemeyeceğini tahmin edemiyoruz ki. Yürümeye başlasa yol veriyoruz, ileride istediler verdim. Yaya kenarda duruyor, ben onun geçip geçmeyeceğini nereden bileyim ağabey. Duran yayaya da ‘Buyurun geçin’ diyemem ki. Yayanın ne yapacağı belli olmuyor, bir anda atlıyor. Ben motosikleti bir anda nasıl durdurayım. Geçen başıma geldi, frene bastım yere atladı yaya. Ne yapayım yani şimdi 652 TL”  şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta yayalara yol vermeyen sürücülere ceza yağdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...