Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Maratonu'na yetişmek isteyen baba oğul şarampole uçtu

İstanbul Maratonu'na yetişmek isteyen baba oğul şarampole uçtu

YAŞAM Haberleri

Sarıyer’de oğluyla birlikte 43. NKolay İstanbul Maratonu'na yetişmek için yola çıkan baba oğul kayganlaşan yol nedeniyle araçlarıyla şarampole uçtu. Sürücü ve oğlu yaklaşık 100 metreden takla atarak yuvarlanan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

İstanbul Sarıyer'de Hacıosman Bayırı Maslak istikametinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda A.G., oğlu F.M.G ile birlikte 43. NKolay İstanbul Maratonu'na yetişmek için yola çıktı. Kayganlaşan yolda A.G. direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aşıp ağaca çarptı. Taklalar atarak 100 metreden şarampole uçan araç o esnada devriye gezen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri de kazaya şahit oldu.

POLİS EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Aracın uçtuğunu gören polis ekipleri olay yerine sağlık ekipleri istedi. Sürücü ve oğlu kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak yola doğru tırmandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri baba ve oğlunu tedbir amaçlı kontrol etti.  Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul Maratonu'na yetişmek isteyen baba oğul şarampole uçtu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...