Tek tırnaklı hayvanları kesip satmaya hazırlanan şüphelilere suçüstü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tek tırnaklı hayvanları kesip satmaya hazırlanan şüphelilere suçüstü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce’de tek tırnaklı hayvanları keserek piyasaya sürmeye hazırlanan baba oğul suçüstü yakalandı. 193 bin TL para cezası alan şüpheliler kestikleri hayvanların kemiklerini İstanbul’a da su taşıyan Melen Çayı’na attıkları ortaya çıktı.

Düzce’de Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından baba oğul olan şüpheliler A.D. ve A.D.’nin ev ile ahırlarında tek tırnaklı hayvan kesildiği ve kesilen etlerin piyasaya sürüldüğü ihbarı üzerine ev ve ahıra operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çok sayıda tek tırnaklı hayvan eti bulundu.

KEMİKLERİNİ MELEN ÇAYI’NA ATTILAR

Kesilen birçok tek tırnaklı hayvanın kemik ve sakatatlarının İstanbul’a da su taşıyan Melen Çayı’na atıldığını tespit etti. Şüphelilere, çevre kanunu kapsamında 193 bin TL idari para cezası uygulanırken ev ve ahırda bulunan etlerden numune alarak laboratuvara gönderdi. Jandarma ekipleri, şüphelileri gözaltına alarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü.

Tek tırnaklı hayvanları kesip satmaya hazırlanan şüphelilere suçüstü

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...