Husumetlisini görünce silahına davranıp kurşun yağdırdı

Düzenleyen:
Husumetlisini görünce silahına davranıp kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri

Malatya'da bir şahıs, kafede oturan husumetlisini görünce silahını alıp, talihsiz adama kurşun yağdırıp yaraladı.

Bir husumet daha kanlı pusu ile son buldu. Malatya'da aralarında anlaşmazlık olduğu bilinen şahıslardan biri, hasmını kafede görünce 6 el ateş etti. Talihsiz adam ağır yaralanırken, zanlı olay yerinden kaçtı.

6 EL ATEŞ ETTİ
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Kernek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir kafede oturan B.Y.'nin yanına gelen husumetlisi olduğu ileri sürülen N.A., B.Y.'ye altı el ateş açtı. 

Sağ bacak kısmına isabet alan B.Y. yaralanırken N.A. bölgeden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı burada tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler 6 adet 7,65 mm çapında boş kovan buldu. Ekiplerin şüpheli N.A'yı yakalamak için başlatmış olduğu çalışma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...