Bu yılın modası kapitone mont: Soğuktan korunurken tarzınız da konuşsun

Bu yılın modası kapitone mont: Soğuktan korunurken tarzınız da konuşsun

YAŞAM Haberleri

Soğuk havaların gelişiyle beraber herkes mont arayışına girdi. Modayı yakından takip edenler için bu yılın yükselen trendi birbirinden farklı tarzdaki kapitone desenli ürünler

DUYGU YILMAZ

Baklava desenini hatırlatan kapitone montlar bu sezon hiç olmadığı kadar popüler oldu. Kapitone deseni yoğun olarak son yıllarda görmeye başlamış olsak da geçmiş yıllardan günümüze gelen bir işleme çeşidi olduğunu söylemek mümkün. İki kumaş arasına dolgu malzemelerinin yerleştirilerek daha sonra da farklı geometrik şekillerin dikilmesiyle oluşan bu kumaşın hem estetik bir duruşu hem de soğuğa karşı korunaklı bir yapısı var.

Bu yılın modası kapitone mont: Soğuktan korunurken tarzınız da konuşsun

Bu sezonun modası kapitone montlar

Bu sebeple de çok tercih edilen kapitone montları hemen her markada, çeşitli renk ve tasarımlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellikle gündelik ve sportif eşleştirmelere çok uygun olan kapitone montları, ters köşe bir etki oluşturmak için şık bir elbisenin üzerine de tercih edebilirsiniz.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...