Meteoroloji'den 4 il için fırtına uyarısı: Yarına dikkat!

Düzenleyen:
Meteoroloji'den 4 il için fırtına uyarısı: Yarına dikkat!

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji, İç Anadolu'da Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde için fırtına uyarısında bulundu. Söz konusu fırtınanın etkisini yarın göstereceği öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden alına bilgilere göre; yarın Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de fırtına yaşanması bekleniyor. Yarın etkisini göstermeye başlayacak olan fırtınanın, perşembe gününe kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

FIRTINANIN ŞİDDETİNİN SAATTE 70-90 KM HIZINDA OLMASI BEKLENİYOR
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın, bölge genelinde yarın kuzeyden saatte 70-90 kilometre hızında fırtına ve kuvvetli fırtına olarak, yüksek kesimlerde ise saatte 90-100 kilometre hızında eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın perşembe günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...