Haberlere çıkınca çaldıkları parayı geri getiren hırsızlar helallik istedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Haberlere çıkınca çaldıkları parayı geri getiren hırsızlar helallik istedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Arnavutköy’de bir kuruyemiş dükkanında kasiyeri oyalayarak 800 TL para çalan hırsızlar yaşananların haberlere yansıması üzerine dükkana tekrar geldi. Kasiyere pişman olduklarını söyleyen hırsızlar, çaldıkları paranın iki katını vererek helallik istedi.

Arnavutköy’de İmrahor Mahallesinde bir kuruyemiş dükkanında gerçekleşen olayda dükkan içerisine giren 3 dolandırıcı tırnakçılık yöntemiyle kasiyeri oyalayıp kafasını karıştırdıktan sonra 800 TL parayı çalarak kaçtı. Yaşanan olay haberlere yansıyınca geri adım atana hırsızlar aynı dükkana gelerek çaldıkları paranın iki katını bırakıp pişman olduklarını söyledi. Parayı bırakan hırsızlar kuruyemişçiden şikayetçi olmamalarını rica etti.

“ÇALDIKLARI PARANIN İKİ KATINI VERDİLER”

Yaşadıklarını anlatan işyeri kasiyeri Ebru Fındık, “Ben dükkanda çalıştığım esnada 3 kişi gelip bu işlemi yapmışlardı. Dün yine geldiler onları görünce ilk başta korktum ama çaldıkları paranın iki katını vererek benden helallik istediler. Gerçekten şoke oldum ne yapacağımı bilemedim ve daha sonradan gittiler” dedi.

“ADAMLARIN İŞİ BİLDİĞİ BELLİ”

Yaşananlarla alakalı konuşan işletme sahibi Yusuf Kaya, “Bizim kasiyerimizi dolandırıp para çalmışlardı. Kasiyerimize hiçbir şey demedik çünkü adamların işi bildiği belli. Dükkanımız işlek bir dükkan problem yok ama başka bir dükkanda olsa zarara uğratabilirlerdi. Ben onlara inanmıyorum, hakkımı helal etmiyorum. Dükkana gelip kasiyerden özür dilemişler paranın iki katını verip gitmişler. Kasiyer arkadaşlara müşterileri tek tek almalarını ve dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

                                         

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...