Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da korkunç olay: Boşandığı eşine kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üsküdar'da korkunç olay: Boşandığı eşine kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar'da bir kadın, sözlü tartışma yaşadığı eski eşi tarafından silahla vuruldu. Kurşunların hedefi olan 3 çocuk annesi kadın hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar Ünalan Mahallesi Göztepe Köprüsü üzerinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre; Muharrem G. ile 1 yıl önce boşandığı eşi Fikrinaz G. arasında beraber bindikleri münibüsten indikleri sırada sözlü tartışma yaşandı. Kavganın büyümesi üzerine Muharrem G., yanında taşıdığı silahla 3 çocuğunun annesi Fikrinaz G.'ye 3 el ateş etti.

YARALI KADININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Kurşunların hedefi olan Fikrinaz G. kanlar içerisinde yere yığıldı. Yaşanan olay sonrası Muharrem G. olay yerinden hızla uzaklaşırken çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacaklarından yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan şüpheli şahsı yakalayarak emniyete götürdü. Muharrem G. yapılan sorgunun ardından Kartal Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Öte yandan hastaneye kaldırılan genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Üsküdar'da korkunç olay: Boşandığı eşine kurşun yağdırdı

"PEŞ PEŞE SİLAH SESLERİ DUYDUM"

Yaşanan olayı gören çevre esnafından Rasim Ünlü, "Burada çalışıyorken peş peşe silah sesleri duydum. Köprü üzerine doğru baktığımda kalabalık gördüm. İnsanlar toplanmıştı. Söylenene göre, adam eski eşini vurmuş. İnsanlar telaş oldu, yol kapatıldı. Polis ve sağlıkçılar geldi. Kadın hastaneye götürüldü. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu söylendi. Umarım bu tarz şeyler bir daha yaşanmaz. Şiddete karşıyız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...