1981 model minibüs için servet harcadı: Gözü gibi bakıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
1981 model minibüs için servet harcadı: Gözü gibi bakıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'da yaşayan klasik otomobil tutkunu Ahmet Şahin, 1981 model minibüsünü yaklaşık 45 bin liraya restore etti. Şahin, 80’li yılların özlemini bu şekilde giderdiğini belirtti.

Ordu'da yaşayan klasik otomobil tutkunu Ahmet Şahin, sevdalısı olduğu minibüs için adeta servet harcadı.

Klasik araçlara olan tutkusunun minibüsçülük yaptığı yıllarına dayandığını belirten Ahmet Şahin, daha öncesinde de farklı bir aracını 'Çiçek Abbas' filminde bulunan kırmızı minibüse benzettiğini söyledi.

Şahin 5 yıl önce 5 bin liraya aldığı ve 1 yıl boyunca restore etmek için çabaladığı aracına gözü gibi bakıyor. 

Aracını 45 bin liraya restore ettirdiğini belirten Ahmet Şahin yapımının yaklaşıl 1 sene sürdüğünü, bu işin meraklısı olduğunu belirtti.

1981 model minibüs için servet harcadı: Gözü gibi bakıyor

Şahin, klasik araçlara iyi bakılması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu arabalara baktıktan sonra ölümü gelmiyor çünkü bunların tavan, makas gibi parçaları orijinal Avrupa model olduğu için kolay kolay bir şey olmaz" dedi.

“Klasik araç ustası bulmak çok zor” diyen Şahin, aracını restore ettirirken 3 boya, 2 de kaporta ustası değiştirdiği bilgisini verdi.

Şahin, farklı bir araç olarak da cip tarzındaki otomobillerden restore etmek istediğini sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...