Ödem atmada en etkili yöntem detoks smoothie

Ödem atmada en etkili yöntem detoks smoothie

YAŞAM Haberleri

Soğuk havaların gelişiyle birçoğumuz zamanımızın büyük bir çoğunluğunu evlerimizde oldukça ‘hareketsiz’ geçiriyoruz. Bu da bizlere kilo problemi olarak geri dönüyor.

DUYGU YILMAZ

Kilo vermek, ödem ve selülitlerden kurtulmak, tatlı yeme ve aşırı iştahı kesmek için besinlerin faydalarının farkında olmak da günden güne önem kazanıyor. Bu kısımda ise birçok sebze ve meyvenin birleşimiyle oluşturacağınız detoks smoothie’ler ön plana çıkıyor. Bu içeceklerin en önemli faydası, vücudumuzdaki toksinlerin ve metalin atımına yardımcı olmasıdır.

Ödem atmada en etkili yöntem detoks smoothie
Smoothie’ler psikolojik olarak su tüketimini ve en önemlisi de içerdiği vitaminler sayesinde bağışıklığınızı destekler

Fazla besin tüketiminizi engelleyerek, hâliyle yağ yakımınızda da en büyük yardımcınız olacaktır. Hâlihazırda kış indirimleri devam ediyorken kendinize veya sevdiklerinize birçok marka tarafından piyasaya sürülen smoothie makinelerinden bütçenize uygun olanını alabilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...