Köpeğe çarpmamak için kaza yapan araçtaki kadın yaşamını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Köpeğe çarpmamak için kaza yapan araçtaki kadın yaşamını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’nin Honaz ilçesinde köpeğe çarpmamak için kontrolden çıkan araç ağaca çarparak durabildi. Otomobildeki kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otomobilin sürücüsünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre Orhan Yalçın idaresindeki araç köpeğe çarpmamak için kontrolden çıkarak şarampolde bulunan ağaca çarptı.  Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu.

SIKIŞTIRILDIKLARI YERDEN KURTARILDILAR

Gelen ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücü Orhan Yalçın ve eşi Hatice Yalçın sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık görevlilerin teslim etti.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Sağlık görevlileri burada yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Doktorların bütün müdahalesine rağmen Hatice Yalçın’ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, eşi Orhan Yalçın’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Köpeğe çarpmamak için kaza yapan araçtaki kadın yaşamını kaybetti

              

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...