Samsun'da husumetliler çatıştı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Samsun'da husumetliler çatıştı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Samsun'da gerçekleşen olayda aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 grup çatıştı, 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Tepecik Mahallesi'nde emlakçı dükkanı önünde aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Soner K. (22), tüfekle ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mustafa Uzun (43) olay yerinde hayatını kaybetti. Karnından yaralanan Emrah B. (34) ile kolundan ve bacağından vurulan Murat Z. (32) ise 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Emrah B'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ZANLI TUTUKLANDI
Polis ekiplerince gözaltına alınan Soner K. (22), emniyetteki ifadesinde, aralarında husumet bulunan kişilerin konuşmak için çağırdığını ama saldırmaları üzerine kendisini korumak için tüfekle ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Soner K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...