Deprem korkusundan bayıldı

Düzenleyen:
Deprem korkusundan bayıldı

YAŞAM Haberleri

Düzce'de yaşanan 5,0 büyüklüğündeki depremdeki korku ve panik kameralara yansıdı. Bir kadın baygınlık geçirdi.

Düzce'de 15.40'ta 5 büyük büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul başta olmak üzere bütün Marmara'da hissedildi. Düzce'de onlarca kişi can havliyle kendini sokağa attı. Büyük panik yaşan bir kadın ise korkudan bayıldı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Ayrıca kafede oturan müşterilerin masa altına girmesi de kameralar tarafından görüntülendi. Bir kişi ise merdivenlerden inerken düşüp yaralanadı. Hastaneye kaldırılan yaralının ayağında çatlak tespit edildi.

"YER ALTIMIZDAN KAYDI"
Öte yandan, vatandaşlar, yaşadıkları korkuyu anlattı. Cep telefonu bayi işletmecisi Tayyip Türkyılmaz "Büyük korku hissettik, oldukça sallandık. Korkuyla dışarı çıktık. Kötü bir duyguydu, Allah bir daha yaşatmasın" dedi. Spor salonu sahibi Muhammet Bişgin de antrenman sırasında birden sarsılmaya başladıklarını dile getirerek "Herkes koşuşturmaya başladı. İlkten anlayamadık, daha önce deprem yaşamadık. Büyük bir korku anıydı, sanki yer altından bir şey geçiyor gibiydi" ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...