Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da korkunç olay: Tartıştığı genci öldürdü, yakalanacağını anlayınca canına kıydı

Düzenleyen:
İstanbul’da korkunç olay: Tartıştığı genci öldürdü, yakalanacağını anlayınca canına kıydı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da tartıştığı genci silahla vurarak öldüren zanlı, mahalledeki bekçiler tarafından yakalanacağını anlayınca intihar edip yaşamına son verdi.

İstanbul Çağlayan'da kan donduran cinayet herkesi şoke etti. Tartışma yaşadığı 23 yaşındaki genci karnından silahla vurarak öldüren şahıs olay yerinden kaçmaya kalkıştı. Bekçilerden kaçamayacağını anlayan zanlı bu defa kendini öldürdü.

SİLAHI ÇEKİP VURDU
Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 23.45 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde sokak üzerinde karşılaşan Yusuf Çiçek (23) ve Selim Doğan (37) henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Doğan, silahını çekerek Çiçek’i karnından vurdu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Saldırgan Doğan kaçarak kayıplara karışırken, ağır yaralı Çiçek için ise olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralı genç olay yerinde polis ekiplerine kendisini vuran şahsın Selim Doğan olduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemen ameliyata alınan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA CANINA KIYDI
Olayın ardından inceleme başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimliğini tespit ettiği saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sürdüğü esnada semtte devriye gezen Çarşı ve Mahalle bekçileri, genci silahla vurarak öldüren Selim Doğan’ın sokakta olduğunu gördü. Bunun üzerine şahsı yakalamak için yanına yaklaşan bekçileri gören Selim Doğan, silahını çıkartarak başına dayadı. O esnada kendisini öldürmemesi için ikna çalışmalarına başlayan bekçi T.K., saldırgan Doğan başına ateş edeceği esnada müdahale etmek istedi.

ZANLIYI YAKALAMAYA ÇALIŞAN BEKÇİ DE YARALANDI
Silahın ateş almasıyla Doğan başından ağır şekilde yaralanırken, bekçi T.K. da elinden hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından ağır yaralı Selim Doğan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Doğan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Olayla ilgili inceleme başlatan Kağıthane polisi, öldürülen Yusuf Çiçek’in emniyette, “gasp”, “hırsızlık”, “uyuşturucu ve uyarı madde kullanmak” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçlarından kaydı olduğunu belirledi. Genci öldüren Selim Doğan’ın ise, “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti”, “hırsızlık”, “dolandırıcılık”, “Görevi yaptırmamak için direnme” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...