Büyük acı: Geri manevra yaparken ikiz çocuklarına çarptı, biri hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Büyük acı: Geri manevra yaparken ikiz çocuklarına çarptı, biri hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Antalya'da çiftçilik yapan bir vatandaş, pikapa binip geri manevra yaptığı esnasında ikiz çocuklarına çarptı. Kaza sonucu çocuklardan biri hayatını kaybetti.

Antalya'da bir kaza yürekleri dağladı. Babanın yanlışlıkla evlat katili olduğu kaza yürekleri dağladı. Serada çalışan babanın geri manevra sırasında aracıyla çarptığı ikizlerinden biri öldü, diğeri yaralandı.

TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE ANNE BABA OLMUŞLARDI
Muhammet Kaya, eşi ve ikiz çocukları Araf ve Aras Kaya (3) ile Aksu ilçesi Soğucaksu Mahallesi'ndeki seraya çalışmaya gitti. Kaya, burada, plakası henüz öğrenilemeyen pikapla geri manevra yapmak isterken ikiz çocuklarına çarptı. Durumu fark eden aile, yaralanan ikizleri Muratpaşa ilçesindeki özel hastaneye götürdü. Burada yapılan müdahaleye rağmen çocuklardan Araf hayatını kaybetti, Aras ise tedavi altına alındı.

Kaya ailesinin, tüp bebek tedavisiyle çocuklarını dünyaya getirdiği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...