Meteoroloji il il uyardı: Kar ve sağanak bekleniyor (21 Kasım 2021 hava durumu)

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji il il uyardı: Kar ve sağanak bekleniyor (21 Kasım 2021 hava durumu)

YAŞAM Haberleri  / İHA

Metoeorloji son dakika uyarısında bulundu, illeri tek tek açıkladı. Yurdun büyük bir bölümünde havanın açık geçmesi beklenirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için sağanak ve kar uyarısı geldi. Marmara'nın ile iç ve doğu kesimlerde ise yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

21 Kasım 2021 hava durumu tahmin raporu açıklandı, Meteoroloji illeri tek tek uyardı. Kasım ayının son günlerinde hafta sonu planı yapanlar hava durumu nasıl olacak merak ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması beklenirken, birçok ilde de sağanak ve kar yağışı bekleniyor.

YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında Van, Muş ve Bitlis çevreleri ile Diyarbakır, Batman ve Siirt'te sağanak yağış beklendiği belirtilirken, bu bölgelerin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışının etkisini gösterebileceği uyarısında bulunuldu. Yurdun diğer kesimlerinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞINDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden zamanla iç ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji il il uyardı: Kar ve sağanak bekleniyor (21 Kasım 2021 hava durumu)

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu 11
İstanbul: Parçalı bulutlu 13
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 18
Adana: Parçalı ve az bulutlu 22
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 21
Samsun: Parçalı bulutlu 13
Trabzon: Parçalı bulutlu 13
Erzurum: Parçalı bulutlu 8
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı 14
Van: Parçalı ve çok bulutlu yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...