Erdoğan söz vermişti: Türkiye'nin en küçük ilçesi doğalgaza kavuştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan söz vermişti: Türkiye'nin en küçük ilçesi doğalgaza kavuştu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz sözü verdiği 'Türkiye'nin en küçük ilçesi' olarak bilinen Kırıkkale'ye bağlı Çelebi ilçesi, 2 yıllık çalışmanın ardından doğalgaza kavuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine 2020 yılının başında yaptığı ziyaret sırasında 'Türkiye’nin en küçük ilçesi' olan Çelebi'ye doğalgaz ulaştırılacağı sözünü vermişti. Yaklaşık 2 yıl süren çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe doğalgaza kavuştu. Yaklaşık bin nüfuslu ilçenin yüzde 80’i doğalgaz kullanmaya başladı. İlçede yaşayan vatandaşlar ise en çok soba ve kömür derdinden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyor.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Delice, Keskin, Çerikli ve Çelebi ilçelerine verdiği doğalgaz sözünün yerine getirdiğini belirtti.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZÜ YERDE KALMADI"

Kırıkkale halkı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Can, "Cumhurbaşkanımıza Kırıkkale ve Çelebi halkını temsilen teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın gayretleri bugün meyvesini verdi. İlk olarak doğalgazın gelmesi özellikle ablalarımız, teyzelerimiz, yaşlılarımız için bir velinimet. İkincisi, yatırım anlamında doğalgazın gelmesiyle Çelebi’nin çehresi değişecek. Buraya süt fabrikası tesisleri kuruldu, Adalet Bakanlığı cezaevleri işletecek. Burada tarımcılık ve hayvancılık gelişiyor ve doğalgaz ile birlikte ciddi yatırımcı çekecek. Cumhurbaşkanımızın sözü yerde kalmadı, sözü yerine geldi" dedi.

Erdoğan söz vermişti: Türkiye'nin en küçük ilçesi doğalgaza kavuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 yılının başında Çelebi ilçesi için doğalgaz sözü vermişti.

İLÇENİN YÜZDE 80'İ DOĞALGAZA KAVUŞTU

İlçende yüzde 80'inin doğalgaz kullanmaya başladığını dile getiren Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, "Cumhurbaşkanımız ilçemize doğalgaz sözünü vermişti. Bugün de doğalgazımızı ilçemize getirdik. Kendilerine ilçem adına teşekkür ediyorum. Şu anda doğalgazımızı yaktık. Vatandaşlarımız da şu anda doğalgaz kullanmaya başladı. İlçemizin yüzde 80’ine doğalgazı vermiş durumdayız. İnşallah 2020 senesinin Mayıs ayında da ilçemizin tamamını doğalgaza kavuşturacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...