Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feci kaza! Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

Düzenleyen:
Feci kaza! Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de kontrolden çıkan aracın bariyerlere çarpması sonucunda, şoför koltuğundaki baba hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu ise yaralandı.

Trafik kazası bir ailenin yuvasını darmadağın etti. Eşi ve çocuğu ile yolda seyir halinde olan bir baba, bir anlık dikkatsizlikle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine aracı bariyerlere çarpan talihsiz adam hayatını kaybetti. Araçta bulunan anne ve çocuk ise yaralandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kaza, Denizli'nin Pamukkale ilçesi YSE Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli’den Antalya istikametine doğru ilerleyen Halil Köşen idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri sürücü Halil Köşen’in hayatını kaybettiğini belirlerken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemelerin ardından Köşen’in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...