Site yöneticisini silahla vuran bahçıvan: Her cebinde silah taşıyan birini öldürecek değil

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Site yöneticisini silahla vuran bahçıvan: Her cebinde silah taşıyan birini öldürecek değil

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nde çalıştığı sitenin yöneticisini silahla vuran bahçıvan mahkemede kendini şu sözlerle savundu, “Benim silah taşımamın sebebi birini öldürme amacıyla değildir. Her cebinde silah taşıyan insan birini öldürecek diye bir şey yoktur.”

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Kerpe Mahallesinde bulunan bir sitede meydana gelen olayda site yöneticisi Mustafa Baygül ile sitede bahçıvan olarak çalışan Gazi Dal ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrası cebindeki tabancayı çıkaran Gazi Dal, Baygül’e ateş etti. Kurşunun isabet ettiği Baygül ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Baygül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gazi Dal ise ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“SİLAH TAŞIMAMIN AMACI ÖLDÜRME DEĞİL”

Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden duruşmaya  “kasten öldürme” suçundan yargılanan tutuklu sanık Gazi Dal SEGBIS ile katıldı.  Son sözleri sorulan sanık Gazi Dal, “Benim silah taşımamın sebebi birini öldürme amacıyla değildir. Her cebinde silah taşıyan insan birini öldürecek diye bir şey yoktur. Ben 20 yıldır yanımda bıçak ve silah bulundururum.” dedi. Mahkeme heyeti, Mustafa Baygül’ü  “kasten öldürme” suçu ile hareket eden Gazi Dal’ın suçunun sabit olduğunu belirterek 25 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...