3 yıldır aranan firari evinin çatısında yakalandı

Düzenleyen:
3 yıldır aranan firari evinin çatısında yakalandı

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan firari hükümlü, saklandığı evin gizli bölmesinden çıktığı çatıda yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunanların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 

HAKKINDA 16 YILDAN FAZLA HAPİS CEZASI VAR
Polis ekipleri, hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve "tehdit" ile "basit yaralama" suçlarından da aranan 3 yıldır firari olan Erdal E'nin Yavuzlar Mahallesi'nde saklandığını tespit etti.

3 yıldır aranan firari evinin çatısında yakalandı
GİZLİ BÖLMEDEN ÇIKTIĞI ÇATIDA YAKAYI ELE VERDİ

Adrese düzenlenen operasyonda firari hükümlü saklandığı müstakil evin gizli bölmesinden çıktığı çatıda yakalandı. Özel bölmeden çatıya giren polis, Erdal E.'yi yakaladı. Gözaltına alınan firari emniyetteki işlemlerinin ardından Bünyan Kapalı Cezaevine teslim edildi.



 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...