Onun için engel yok! Öğrencilerin müdire anası

Düzenleyen:
Onun için engel yok! Öğrencilerin müdire anası

YAŞAM Haberleri

Bedensel engelli Derya Mercan (41), yüreğindeki eğitim aşkıyla engellere aldırış etmeden müdürlüğünü yaptığı okulda gelecek nesilleri yetiştirirken, genç meslektaşlarına da örnek oluyor.

Doğuştan bedensel engelli Derya Mercan (41), iki senelik yardımcılık tecrübesinden sonra yeni eğitim öğretim yılında Ankara’daki Güldal Ortaokulunun müdiresi olarak görevlendirildi. Akülü arabasıyla okula gelen müdüre, idari işlerinin yanı sıra teneffüs saatlerinde öğrencileriyle de yakından ilgileniyor, yüreğindeki eğitim aşkıyla engellere aldırış etmeden gelecek nesilleri yetiştiriyor.

GENÇ MESLEKTAŞLARINA ÖRNEK OLUYOR

On üç yıllık meslek hayatında gösterdiği performans ve katıldığı yarışmalarla birçok ödül alan öğretmen, azmi ile genç meslektaşlarına örnek oluyor. Dün öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanan ve duygusal anlar yaşayan Mercan, şöyle diyor: İnsanların fiziki engellerinin düşünme yeteneklerini etkilediğine inanmıyorum. Ben her zaman talebelerime iyi örnek olacağımı düşünüyorum.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...