HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Silahını temizlerken 10 yaşındkai oğlunun katili oldu

Düzenleyen: /
Silahını temizlerken 10 yaşındkai oğlunun katili oldu
Bolu, Silah, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri

Bolu'da bir baba silahını temizlediği esnada, yanlışlıkla ateş alması sonucu 10 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu.

Bolu'da bir babanın silah tutkusu oğlunun katili olmasıyla son buldu. Silahını temizlemek üzere eline alan adam, bir anlık hata ile ateşlenmesine sebep oldu. O esnada babasıyla aynı odada olan küçük çocuk, kurşunun hedefi oldu. Talihiz çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİR ANDA KANLAR İÇİNDE KALDI
Olay, dün gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk babası M.K., evinde silahını temizlediği sırada silah ateş aldı. Çıkan mermi 10 yaşındaki oğlu Ö.E.K.’nin göğsüne isabet etti. Silahtan çıkan mermiyle kanlar içinde yerde kalan çocuk, babası tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesine götürüldü.
Kaldırıldığı hastanede 2 saat boyunca hayatta kalma mücadelesi veren Ö.E.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan baba M.K., emniyetteki işlemleri sonrasında savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Hayatını kaybeden Ö.E.K. ise merkeze bağlı Susuzkınık köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...