Çilingirle evi soyup kediyi çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çilingirle evi soyup kediyi çaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da çilingir yardımıyla girdikleri evden 5 bin lira değerindeki eşyayla ile birlikte evin kedisini de çalan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde edinilen bilgiye göre  26 Kasım tarihinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda E.D.’nin ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.  Evden 1 adet laptop, 1 adet tablet, 2 adet telefon ve 1 adet scotish cinsi kedi çalındığı ihbarı üzerine polis harekete geçti.

ÇİLİNGİRLE EVİ SOYDULAR

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin ikamete ait güvenlik kamera kayıtlarını incelemesi üzerine toplam 5 bin TL değerinde hırsızlık gerçekleştiren şüphelilerin M.Ç.C. ve N.C. olduğu anlaşıldı. Şüphelilerin belirtilen ikametin kapısını çilingir çağırarak açtırıp girdikleri tespit edildi. Aynı gün yapılan eş zamanlı operasyon ile şüpheliler yakalandı.

Çilingirle evi soyup kediyi çaldılar

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...