4 yaşındaki oğlunu ayağından vurdu

Düzenleyen:
4 yaşındaki oğlunu ayağından vurdu

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da bir kadın, 4 yaşındaki oğlunu eşine emanet edip su doldurmaya gitti. Kadın geri döndüğünde oğlunu kanlar içinde buldu. Kocası ise kayboldu.

Aksaray Taşpazar Mahallesi, 823 Sokak'ta akıl almaz bir olay meydana geldi. Müstakil bir evde oturan yabancı uyruklu Sahra Shakar (26), oğlunu eşi  Khalid Shakar’a (27) bırakıp su doldurmaya gitti. Genç kadın eve döndüğünde 4 yaşındaki oğlu Amirkhan Shakra’yı ayağından tabancayla vurulmuş halde buldu. Kocasını evin içinde bulamayan kadın, evladını kucağına alıp dışarı koştu ve çığlık çığlığa komşularından yardım istedi. Mahallelinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye götürdü. Küçük Amirkhan tedavi altına alındı. 

4 yaşındaki oğlunu ayağından vurdu

EVDE BOŞ KOVAN BULUNDU

Bu arada, polis olay yerinde inceleme yaptı. Evin içinde boş kovan bulan ekipler, şüpheli babanın peşine düştü. Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

4 yaşındaki oğlunu ayağından vurdu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...