Bilbordun altında kalan adam ağır yaralandı

Düzenleyen:
Bilbordun altında kalan adam ağır yaralandı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da reklam panosu fırtına nedeniyle uçarak yolda yürüyen bir kişinin üzerine düştü. Panonun altında kalan adamın ağır yaralandığı öğrenildi.

Başakşehir'de 37 yaşındaki Mehmet Ergün otobüs durağına doğru ilerlediği esnada şiddetli lodos nedeniyle üzerine kaldırımda bulunan reklam panosu devrildi.

DURUMU AĞIR

Yaklaşık 200 kilo civarındaki panonun çarpması ile yere yığılan Ergün, kafa ve yüz kısmından ağır şekilde yaralandı. Yaralı adamın yardımına ise ilk olarak durakta bekleyen vatandaşlar koştu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Reklam panoları ise başka bir kazaya sebebiyet vermemesi için Başakşehir Belediyesine bağlı iş makinesi tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...