15 dakika için 3 yıl hukuk mücadelesi verdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
15 dakika için 3 yıl hukuk mücadelesi verdiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’de görev yerine giderken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memurunun ailesi 3 yıllık hukuk mücadelesini bugün kazandı.

İzmir’de 2018 yılında görev yerine gitmek üzere yola çıkan Buket Keleş’in karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği olayda Keleş’in Kırşehir’de yaşayan ailesi 3 yıldır hukuk mücadelesi veriyordu. İş yerine 15 dakika erken gelmesi nedeniyle şehit sayılmayan Keleş için İş Mahkemesi 3 yılın ardından karar verdi.

“AİLE OLARAK 15 DAKİKANIN MÜCADELESİNİ VERDİK”

Kızının fotoğrafı önünde konuşan baba Hamdi Keleş, “Ankara'da İş Mahkemesinde görülen davada adalet yerini buldu. Mahkeme kararı ise bizi sevindirdi. Bu süreç için 3 yıl hukuk mücadelesi verdik" dedi.  Kızının görev yerine 15 dakika erken gelmesinin SGK tarafından sorun oluşturduğunu aktaran Baba Keleş; "İçimize biraz su serpildi. Kızımı şehit eden şahıs dışarıda, ama onun da mücadelesi olacak. Kızım 7.00'de olması gereken görev yerinde 06.45'te oluyor. Biz aile olarak 15 dakika mücadelesi verdik. SGK bizi yıprattı. Yazdığımız bütün dilekçelere 'ret' cevabı gelmişti" şeklinde konuştu.

15 dakika için 3 yıl hukuk mücadelesi verdiler

 

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...