Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yabancı uyruklu maganda, yoldan geçen kadına yumruk attı

Düzenleyen:
Yabancı uyruklu maganda, yoldan geçen kadına yumruk attı

YAŞAM Haberleri

İzmir'de genç bir kadın, tanımadığı şahıs tarafından sokakta yumruklandı. Kısa sürede yakalanan zanlı "Uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.

İzmir Konak'a bağlı Alsancak Mahallesi, Ali Çetinkaya Bulvarı'ndaki bir mağazada çalışan 26 yaşındaki Tuğba S, bugün saat 10.00 sularında tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Yabancı uyruklu İbrahim T. (34), durup dururken genç kadına yumruk attı. Kadın aldığı darbeyle yere düşerken saldırgan hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam etti. Baygınlık geçiren Tuğba S'nin yardımına vatandaş koştu. Hastaneye kaldırılan kadın, taburcu olduktan sonra şahıstan şikayetçi oldu.

UYUŞTURUCU ALMIŞ

Bu arada, bir vatandaş İbrahim T'yi takip ederek polise yakalattı. Gözaltına alınan zanlı, uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu söyledi. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim T. tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASI OLAYI KAYDETTİ

Öte yandan, yaşanılanlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler şöyle: İbrahim T. kolları açık bir şekilde yürüyor. Ardından karşı yönden gelen Tuğba S'ye yumruk atıyor. Kadın yere düşüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...