İstanbul metrosundaki astronot merak uyandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul metrosundaki astronot merak uyandırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul metrosunda astronot kıyafetiyle yolculuk yapan bir vatandaş, görenlerin şaşkın bakışları altında şehir turu attı.

İstanbullular, astronot kıyafeti ile metroda yolculuk yapan vatandaşı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Yoğun ilgi ile karşılaşan astronot, rutin bir İstanbullu gibi akbil basarak metroya bindi. Astronotu görenler şaşkınlıklarını gizleyemeyerek cep telefonlarıyla bu anı kaydetti.

Kimi vatandaş uzaktan fotoğraf çekerken kimisi de astronot ile fotoğraf çektirdi. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki birçok durakta mola veren astronot, Haliç durağında inerek İstanbul'un tarihi manzarasını izledi.

İstanbul metrosundaki astronot merak uyandırdı
Astronot, akbil basarak İstanbul metrosuna bindi

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Metroda ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar, ilginç bir görüntüyle karşılaştıklarını dile getirdiler. Astronotu görünce çok şaşırdığını dile getiren Nurullah Çelebi, "Böyle bir şeyi beklemiyordum, çok şaşırdık. İlgimi çok çekti" dedi.

Şaşkınlığını dile getiren Uğur Saka, "İlk başta ne olduğunu anlayamadım. Metroda her zaman astronot kıyafetli birisini görmüyoruz, çok ilginç bir görüntü" ifadelerini kullandı.

İstanbul metrosundaki astronot merak uyandırdı

"İLK GÖRDÜĞÜMDE ROBOT SANDIM"

Bir başka vatandaş Atakan Başkan ise, "İlk gördüğümde robot sandım ancak astronotmuş. Gördüğümde çok şaşırdım" diye konuştu.

Uzay kıyafetiyle merak uyandıran astronotun İstanbul'da yakın bir zamanda düzenlenecek etkinlikte yer alacağı öğrenildi.

2019 YILINDA DA METROBÜSE BİNMİŞTİ

İstanbul’da 2019 yılında astronot kıyafeti ile metrobüs durağında bekleyen bir vatandaş da görenleri şaşkına çevirmiş, metrobüs duraklarında astronot kıyafetiyle dolaşan kişinin Yeşilay kampanyası dahilinde bunu yaptığı ortaya çıkmıştı.

İstanbul metrosundaki astronot merak uyandırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...