Kar yolları kapattı, yüzlerce araç mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar yolları kapattı, yüzlerce araç mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Erzincan-Erzurum ve Bayburt-Erzurum karayollarında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüzlerce araç mahsur kaldı.

Doğu bölgelerinde etkisini hissettirmeye başlayan kar yağışı, Aralık ayının ilk gününde yüzlerce aracın yolda mahsur kalmasına neden oldu. Öğle saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Erzincan'ın Tercan ilçesi ile Erzurum'un Aşkale ilçesi arasında bulunan güzergâhta yol trafiğe kapandı.

ULAŞIM KONTOLLÜ OLARAK SAĞLANIYOR

Yüzlerce araç sürücüsü yolda mahsur kalırken, karayolları ekipleri yoğun bir şekilde karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Karayolları ekiplerinin yolu açmasına rağmen tipinin de etkili olması üzerine güzergâh aralıklarla yeniden ulaşıma kapanıyor. Yolda kontrollü ulaşım sağlanmaya başlandı.

Kar yolları kapattı, yüzlerce araç mahsur kaldıKar yağışı nedeniyle yüzlerce araç yolda mahsur kaldı

KOP DAĞI GÜZERGAHI ULAŞIMA KAPANDI

Kar ve tipinin etkili olduğu Kop Dağı güzergahında da yol her iki yönlü ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri, fırtına ve tipi nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını güçlükle sürdürüyor. Bölgede güvenlik önlemi alan trafik ekipleri ise araçların geçişine izin vermiyor.

Bayburt güzergâhındaki yaklaşık 100 araç Aşağıkop köyündeki alanda, Erzurum yönünden gelen araçlar ise Aşkale ilçesindeki trafik kontrol noktasında bekletiliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...