Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil tırın altında kağıt gibi ezildi: Araçtan sağ çıkan olmadı

Düzenleyen:
Otomobil tırın altında kağıt gibi ezildi: Araçtan sağ çıkan olmadı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de bir otomobil, park halindeki araca şiddetli biçimde çarparak sıkıştı. Araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazası bu defa Kocaeli'de  3 kişinin sonu oldu. Seyir halindeki otomobilin sürücüsü bir anlık dikkatsizlikle park halinde bulunda tıra çarpıp, adeta ok gibi saplandı. Kaza neticesinde tırın altına sıkışan otomobilde, şoförle birlikte seyahat eden iki kişi dahil 3 kişi hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER
Kaza
, İzmit Yenişehir Mahallesi Kandıra yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil tırın arkasında sıkıştı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, otomobilin sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan 2 kişiyi sıkıştıkları yerden çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde otomobilden çıkarılan yaralıların hayatını kaybettiği tespit edildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...