28 yaşındaki genç trenin altında can verdi

Düzenleyen:
28 yaşındaki genç trenin altında can verdi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da tren rayı etrafında bulunan güvenlik bariyerlerini oluşturan korkulukların kesilmesi ile birlikte karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki genç feci şekilde can verdi.

Diyarbakır'dan feci bir haber geldi, 28 yaşındaki genç tren çarpması sonucu canından oldu. Korkunç kaza, saat 16.30 sıralarında Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 2. Sokak Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Raylar üzerindeki bir kişiye Elazığ istikametinden gelen ve vagonları olmayan treninin çarptığını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Yapılan incelemede kimliği tespit edilen Emrah Gök adlı gencin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan yakınları ise bölgeye gelerek ağıtlar yakarken, gencin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

GÜVENLİK BARİYERLERİ KESİLDİ İDDİASI
Olay sırasında ismi öğrenilemeyen tren makinisti çevredekilerin tepkisi üzerine karakola giderken, daha önce güvenlik gerekçesiyle tren raylarının etrafına örülen demir bariyerlerin kimliği belirsiz kişilerce söküldüğü görüldü.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...