Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlarını zor kurtardılar: Yangını fark edip balkondan atladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Canlarını zor kurtardılar: Yangını fark edip balkondan atladılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da bir şahıs, eski kız arkadaşının evini benzin döküp ateşe verdi. O sırada uyuyan 1'i çocuk 3 kişi, dumanları fark etmelerinin ardından balkondan atlayarak canlarını kurtardı.

Elazığ’da bir şahıs eski kız arkadaşının evini benzin döküp ateşe verdi. Uykusundan uyanan evdeki 1’i çocuk 3 kişi, balkondan atlayarak kurtuldu.

Elazığ merkez Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 2 katlı binanın son katında yaşayan eski sevgili M.B., Çağla Ç.’nin bulunduğu daireyi, kapı aralığından benzin dökerek ateşe verdi. Şahıs olay yerinden kaçarken, ev ise alevlere teslim oldu.

O sırada uyuyan Çağla Ç., 11 yaşındaki oğlu ve teyzesi, dumanları fark ettikten sonra balkondan atlayarak canını kurtardı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu söndürürken, dumandan etkilenen aile ise ambulansta tedavi edildi.

Canlarını zor kurtardılar: Yangını fark edip balkondan atladılarYangın esnasında evde bulunan 3 kişi, balkondan atlayarak kurtuldu

ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise şüpheli M.B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayı anlatan Çağla Ç., "Biz yatıyorduk. Baktım bir alev çıktı. Geldim dedim, teyze bak bir şeyler yanıyor dedim. Baktım ki her taraf tutuşmuş. Balkondan kendimizi zor attık. Evi benzinle yakmış. Biz balkondan atladık" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...