İlaç almak için evden çıktı: Döndüğünde karşısında anne ve babasının cesedini buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İlaç almak için evden çıktı: Döndüğünde karşısında anne ve babasının cesedini buldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’nın Kozan ilçesinde annesine ilaç almak için eczaneye giden genç kadın eve döndüğünde anne ve babasının cesedini buldu.

Adana’nın Kozan ilçesinde Ağlıboğaz Caddesi üzeri Hoşça Ailesinin müstakil evinde yaşanan olayda iddiaya göre Özlem Hoşca annesinin tedavisi için göz damlası almak üzere eczaneye gitti. Hoşça eve döndüğünde annesi Fatma Hoşça (55) ve babası Osman Hoşça'nın (76) kanlar içinde yerde cansız vaziyette yatarken buldu. Anne ve babasının cansız bedenini yerde cansız gören Özlem Hoşça olay yerinde sinir krizi geçirdi. Özlem Hoşça’yı komşuları sakinleştirmeye çalışırken durum emniyet ve sağlık ekiplerine bildirildi.

“KENDİLERİNİ ÇOK İYİ BİR AİLE OLARAK TANIDIK”

Savcı ve polis ekipleri detaylı inceleme yaparken iddiaya göre baba Osman Hoşça’nın elindeki ateşli silahla önce eşi Fatma Hoşça’yı göğsünden sonra da kendi göğsüne dayadığı silahla intihar ettiği öğrenildi. Hoşça çiftinin kesin ölüm nedeninin savcılık incelemesinin tamamlanmasının ardından belirleneceği kaydedildi. Fatma ve Osman Hoşça çiftinin kesin ölüm raporunun belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildiği kaydedildi. Hoşça çiftinin komşuları, kendilerini çok iyi bir aile olarak tanıdıklarını belirterek cinayetin şokunu yaşadıklarını söylediler. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...