Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar kalınlığı 30 santime ulaştı, araçların yola çıkmasına izin verilmedi

Düzenleyen:
Kar kalınlığı 30 santime ulaştı, araçların yola çıkmasına izin verilmedi

YAŞAM Haberleri

Antalya-Konya karayolunda kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, Karayolları ekibi kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor.

Antalya-Konya karayolunda yoğun kar yağışı etkili oldu. Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 metre rakımlı Alacabel mevki’inde gece saat 22.00 civarında başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Alacabel mevki’inde gece 10-15 santim olan kar kalınlığının, yer yer 30-35 santimetreye ulaştığı bildirilirken, Karayolları Alacabel ekibi çok sayıda iş makinesi ile aralıksız olarak kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor.

TRAFİKTE AKSAMALAR OLDU

Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, uzun araçlar ise trafikte aksamalar meydana getirdi. Uzun araçlara gece saatlerinde trafiğe çıkmalarına izin verilmedi. Sabah saatlerinde ise yeniden uzun araçların trafiğe çıkmasına izin verildi.

Akseki Bölge Trafik ekipleri ve Karayolları Alacabel ekipleri yolda kalan sürücülere yardım etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...