Cami tuvaletinden gelen sese koştular... Korkunç son

Düzenleyen:
Cami tuvaletinden gelen sese koştular... Korkunç son

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da bir cami tuvaletinden gelen ses üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, bir şahısı kafasından vurulmuş halde buldu.

Elazığ'da bir şahıs, şüpheli bir olay sonrası hayatını kaybetti. Cami tuvaletinden gele ses üzerine polis ve sağlık ekiplerini çağıran vatandaşlar, yerde yatn birini gördü. Öldüğü öğrenilen vatandaşın; intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi uğradığı sorulturuluyor.

ÖLÜNÜN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Olay, merkez İzzetpaşa Mahallesi'nde bulunan İzzetpaşa Camii'nin tuvaletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tuvaletten silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Faruk Kalçık’ın (32) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek olay yerinde inceleme yaptı.

Yapılan incelemenin ardından Kalçık’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...