Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ev değil cephanelik! Çok sayıda silah ele geçirildi

Düzenleyen:
Ev değil cephanelik! Çok sayıda silah ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, ildeki üç ayrı adrese baskın düzenledi. Yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mermi ele geçirilirken olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kayseri'de uyuşturucu madde ticareti ve silah kaçakçılığı ile mücadele kapsamında şüpheli evlere baskın gerçekleştirildi. Yapılan baskınlarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

EVDEN ÇIKANLAR PES DEDİRTTİ
Edinilen bilgiye göre Kayseri il jandarma Komutanlığı ekiplerince 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti' ve 'Silah Kaçakçılığı' suçunu işleyen şahısların tespitine yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda Gültepe ve Talatpaşa Mahallesi'nde B.D. ve A.İ.'ya ait evlerde ve uyuşturucu ticareti yaptıklarıı belirlenen üç ayrı adreste operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda çeşitli yerlere zulalanmış vaziyette 4 adet çeşitli markalarda ve çaplarda ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet 9 mm. tabanca fişeği, 10 adet fişek, 80 gram metamfetamin uyuşturucu madde, 70 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 2 adet haberleşme için kullandıları el telsizi, 6 adet kullanma aparatı ve 3 adet alüminyum folyo ele geçirildi.

Şahıslar gözaltına alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...