Köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı, 6 kişiyi yaraladı

Düzenleyen:
Köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı, 6 kişiyi yaraladı

YAŞAM Haberleri

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen kazada önüne aniden çıkan köpek çıkan sürücü çarpmamak için ani fren yaparak başka bir araçla çarpıştı. Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da köpeğe çarpmamak için ani fren yapan sürücü dehşet saçtı, 6 kişi yaralandı. Kaza, Ankara-Samsun karayolu İlçe Tarım Müdürlüğü önünde meydana geldi. Çorum’dan Ankara istikametine seyir halinde olan ve önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yapan Ömer B. (41) yönetimindeki 06 CTH 075 plakalı araca, Nurettin Y. (41) yönetimindeki 06 DG 2630 plakalı araç arkadan çarptı. Kazada her iki sürücü ile otomobillerde yolcu olarak bulunan 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...