Alacak-verecek kavgası kanlı bitti: Yaralılar var

Düzenleyen:
Alacak-verecek kavgası kanlı bitti: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te arkadaşıyla alacak-verecek meselesi yüzünden problem yaşayan şahıs, söz konusu arkadaşının evini basıp, silahla 3 kişiyi yaraladı.

Bir alacak-verecek meselesi daha kanlı bitti. Gaziantep'te arkadaş oldukları öğrenilen 2 şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden karşı karşıya geldi. Şahıslardan birinin arkadaşının evini silahla basması üzerine 3 kişi yaralandı.

AİLEYE DEHŞETİ YAŞATTI
Olay, merkez Şehitkamil ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi’nde saat 22.00 civarında yaşandı. İddiaya göre, başka bir arkadaşıyla birlikte arkadaşı Murat Y.’nin evine gelen Savaş D. ile Murat Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında silahını çekerek eve giren Savaş D., arkadaşının ailesine kurşun yağdırdı. Savaş D.’nin silahından çıkan kurşunlar Resul Y., Murat Y. ile Vildan Y.’ye isabet etti. 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, aileye dehşeti yaşatan Savaş D. olay yerinden otomobille kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanelerine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis Savaş D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...