Manisa'daki zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi

Düzenleyen:
Manisa'daki zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi

YAŞAM Haberleri

Manisa'da dehşete düşüren bir kaza meydana geldi. 1 tır, 1 işçi servisi, 1 traktör ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme kazada ortalık savaş alanına döndü.

Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi, kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.  Kaza, saat 17.30 sıralarında İzmir-Ankara D-300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana geldi. Yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobiller çarpışmaya başladı. Bir anda savaş alanına dönen kaza bölgesinde, 1 tır, 1 işçi servisi, 1 traktör ve 8 otomobil birbirine girdi.
Manisa'daki zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi
FECİ KAZADA ARABALAR HURDAYA DÖNDÜ
Bazı araçlar kazanın şiddetiyle adeta hurdaya dönerken, kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı ve 1 kişi yaralandı. Yaralı Esmanur S. (24) olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Manisa'daki zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi
KAZA SEBEBİYLE YOL 1 SAAT KAPANDI
Öte yandan, kaza sebebi ile İzmir-Ankara D-300 karayolunun İzmir istikametinde trafik yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik emniyet güçlerince kontrollü olarak sağlandı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...