Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cansız bedenini görevliler buldu... Otel odasında kanlar içinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Cansız bedenini görevliler buldu... Otel odasında kanlar içinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de bir otele yerleşen yabancı uyruklu kadın, görevliler tarafından odasında ölü olarak bulundu.

Kocaeli'de, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 40 yaşındaki kadının sır ölümü, polisleri harekete geçirdi. Yerleştiği otelde görevliler tarafından cansız bedeni bulunan kadının, ilk incelemede başından darbe aldığının belirlenmesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

CANSIZ BEDENİNİ OTEL GÖREVLİLERİ BULDU
Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Lola Ibatova (40) isimli yabancı uyruklu kadın otele geldi. Bir süre sonra odaya giren otel görevlileri kadını kanlar içerisinde hareketsiz bir şekilde yatarken gördü. Bunun üzerine yetkililer durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptıkları tetkikler sonucunda kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

BAŞINA SERT BİR DARBE ALMIŞ
Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kadının otele yanında bir şahısla geldiği, şahsın daha sonra odadan tek başına çıktığını gördü. Kadının başına aldığı sert bir darbeyle hayatını kaybettiğini belirleyen ve cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, otele kadınla birlikte gelen şahsı bulabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin incelemelerin ardından kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...